una ensenyant que aprèn constantment

Vaig començar aquest blog en un curs d'estiu, l'objectiu era aprendre a fer servir una pissarra digital. Avui en dia, el començo a utilitzar per tot allò relacionat amb l'Educació Física i les TIC, i l'educació en general!!

dimecres, 29 de juny del 2011

L'equip petit

Perquè és cert, que el més important és participar, sempre és millor guanyar, perquè negar-ho, a tots ens agrada guanyar, però quan es perd, també es guanya per altre banda no? i si t'ho passes bé, al final tens la victòria ;)


l'equip petit from el cangrejo on Vimeo.

La Educación Física que se impartía antes en las escuelas no era como la de ahora. Militares o profesores adeptos al régimen franquista hacían marcar el paso a golpe de pito, en una serie de ejercicios precursores de la instrucción militar. Desde aquellas clases de gimnasia, la Educación Física ha evolucionado muchísimo. Pero ¿qué pedagogías corporales necesitan nuestros alumnos? Participan en el coloquio Susana Pérez, Doctora en Psicología, experta en danza y expresión corporal; Enric Maria Sebastián, Doctor en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte, experto en educación física y en iniciación deportiva; Víctor Baroja, Profesor, experto en Educación a través del Ocio y autor de varios libros sobre el juego; y Carlos González Doctor en Ciencias de la actividad física y del deporte del INEF de Barcelona.
 



               

NI UNO MENOS (YI GE DOU BU NENG SHOU)

NI UNO MENOS (YI GE DOU BU NENG SHOU)

http://www.mefeedia.com/watch/29905827

una peli que he sentit a dir que està molt bé ;) encara no l'he vist.

Comprar DVD de esta película
Título en inglés: Not one less.
Dirección: Zhang Yimou.
País: China .
Año: 1999.

SINOPSIS

Wei Minzhi, una joven y pobre estudiante de trece años, es asignada para sustituir a un maestro, pero con la severa condición de que ninguno de los pequeños estudiantes (no mucho menores que ella) desista de asistir a las clases, so pena de no percibir su salario. La joven inicia una emotiva y desesperada búsqueda de uno de los alumnos cuando éste no se presenta en la escuela.

laSexta presenta la selección española de Tchoukball

l'altre esport alternatiu és aquest :)

el Kin-Ball

Aquest estiu faig un curs d'esports alternatius, a la uab, i un dels esports que practicarem és aquest! mola eh? no el coneixia, i la veritat és que ja tinc ganes de jugar-hi!!!!