una ensenyant que aprèn constantment

Vaig començar aquest blog en un curs d'estiu, l'objectiu era aprendre a fer servir una pissarra digital. Avui en dia, el començo a utilitzar per tot allò relacionat amb l'Educació Física i les TIC, i l'educació en general!!

dilluns, 5 d’octubre de 2015

Alimentació i Nutrició

Aquests dies treballarem aquesta cacera del tresor. I això què és??

Una cacera del tresor és un recurs educatiu amb moltes possibilitats didàctiques i competencials que es pot utilitzar en totes les àrees i nivells educatius. Consisteix en desenvolupar una unitat didàctica o un nucli d’activitat concret utilitzant les TAC a l’aula. A més, aconsegueixen despertar l’interès de l’alumnat i permeten treballar diferents continguts segons el ritme d’aprenentatge de cada alumne.


Una Cacera del tresor és un tipus d'activitat molt senzilla, però que ens ajuden a aprendre coses noves utilitzant internet.
Consisteix en un seguit de preguntes i una llista de direccions de pàgines web, de les quals es pot extreure les respostes.
Els alumnes heu de visitar aquestes webs, llegir i buscar les respostes de les preguntes.
Per fer això heu de començar per l'apartat d'introducció, llegir de què va la Cacera i a partir d'aquí anar seguint la resta d'apartats per ordre (Introducció, Preguntes, La Gran Pregunta, Avaluació, Conclusió)
De vegades la Cacera del Tresor finalitza amb La Gran Pregunta. La resposta a aquesta no apareix directament en les webs visitades, sinó que cal que els alumnes penseu sobre el que heu après i reflexioneu per poder respondre correctament a la Gran Pregunta.
Finalment, la Cacera del Tresor s'avalua tal i com indica l'apartat Avaluació. I potser cal presentar alguna activitat final al teu professor, enviar-li per mail, fent un comentari al bloc...


Cliqueu a l'enllaç
alimentació i nutrició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada